Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Семінар «Торгівля людьми».

Дата: 09.12.2020 10:22
Кількість переглядів: 175

Торгівля людьми є одним із тяжких злочинів проти людини.За оцінками Організації об’єднаних націй, проблема транснаціональної злочинності, пов’язаної з торгівлею людьми, має глобальний характер і стоїть на третьому місці після торгівлі зброєю та наркотиками.

Багато людей знають про проблему торгівлі людьми – з повідомлень у пресі, соціальноїреклами на телебаченні, білбордів… Але мало хтоусвідомлюєїїмасштаби, а тимбільшеможеприпустити, щоцестанетьсясаме з ним.

Тому з метою інформування про сучасні прояви торгівлі людьми, підвищеннярівняпоінформованості та усвідомленнягостротипроблемиторгівлі людьми8 грудня 2020 року представником Білгород-Дністровського міського центрусоціальних служб  Людмилою Зайцевою для підоблікових осібБілгород-Дністровського міськрайонного відділу пробації проведено семінар на тему «Торгівля людьми».

Під час заходу Людмила Зайцева розкрила суб’єктам пробації зміст поняття «торгівля людьми», ознайомила їх з різними формами, причинами та наслідками  торгівлі людьми, навеластатистику щодо цього негативного явища у світі та Україні. В доступній та цікавій формі представник центру  донесла до відома присутніх «Міфи та факти про торгівлю людьми»,  обговорила з ними  практичні поради та рекомендації до дій у конкретних потенційно небезпечних ситуаціях, разом розглянули та проаналізували приклади історій потерпілих від фактів торгівлі людьми.

Наприкінці семінару учасники переглянули документальне відео, яке висвітлює проблеми торгівлі людьми і її складові частини та отримали інформаційні буклети відповідної тематики.

 

 

Білгород-Дністровськийміськрайонний

відділфіліїДержавної установи

«Центр пробації» в Одеській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь