Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Бесіда   на тему: «ЗупиниТи насилля»

Дата: 11.02.2021 14:05
Кількість переглядів: 803

Бесіда   на тему: «ЗупиниТи насилля»

Насильство є найболючішою проблемою сучасної  України.Нажаль в українському суспільстві спостерігається тенденція не розголошувати, приховувати проблеми сімейного насильства… Деякі вважають, що насилля в сім’ї - це «сімейна справа», до якої не варто втручатися «стороннім».

Кожного дня, кожної хвилини, ми пересічні громадяни стикаємося з насиллям, і не помічаємо, що самі стаємо жертвами, кривдниками або свідками.

І говорити про цю масштабну проблему потрібно не тільки в листопаді в рамках 16 днів боротьби з домашнім насильством чи після нових кричущих випадків, а регулярно підіймаючи цю тему.

Так, 9 лютого 2021 року старшим інспектором відділу пробації старшим лейтенантом внутрішньої служби Альоною Боболєвоюта старшим дільничним офіцером поліції Білгород-Дністровського РВП ГУНП України в Одеській області майором поліції Дмитром Биковським для суб’єктів  пробації була проведена бесіда з елементами тренінгу на тему: «ЗупиниТи насилля».

В ході заходу Альона Боболєва розповіла присутнім про насильство,  його прояви, види та способи можливого уникнення, толерантне відношення до оточуючих, розвиток відчуття гідності та неповторності.

Представник поліціїв свою чергу розповів про правові наслідки вчинення насилля, а саме:притягнення кривдника до адміністративної відповідальності. У випадку систематичного прояву домашнього насилляу працівників поліції є законні підстави відкрити кримінальне провадження для притягненнякривдника до кримінальної відповідальності.

Крім того, респондентів заходу проінформували стосовно можливості звернення до гарячої лінії, яка є безкоштовною, анонімною та конфіденційною.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь