Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Про проведення місячника з благоустрою та санітарної очистки території Мологівської сільської ради          

Дата: 01.03.2021 09:09
Кількість переглядів: 175

Про проведення місячника з благоустрою та санітарної очистки території Мологівської сільської ради          

         

            Відповідно до розпорядження сільського голови Мологівської сільської ради від 25.02.2021 №14-ОД «Про проведення місячника з благоустрою  території Мологівської сільської ради» з метою забезпечення утримання території населених пунктів Мологівської сільської ради у належному стані, створення сприятливих умов для життєдіяльності громадян, поліпшення стану довкілля у селах, естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового  перебування та відпочинку населення, архітектурно-естетичного вигляду об’єктів сільської ради, з 01.03.2021 по 01.04.2021 року, оголошено місячник з благоустрою та  санітарного очищення території населених пунктів Мологівської сільської ради.

          Чистота й порядок у рідному селі завжди є справою не лише комунальної служби, але і усієї громади.

           Сільська рада та її  виконавчий комітет запрошує кожного прийняти участь у місячнику з весняного прибирання наших населених пунктів та нагадує, що згідно з Правилами благоустрою населених пунктів Мологівської сільської ради, затверджених рішенням сесії Мологівської сільської ради  від 25 серпня 2020 року №32/1344-VII, громадяни, ФОП, підприємства, установи та організації у сфері благоустрою населених пунктів  Мологівської сільської ради зобов’язані утримувати в належному стані території, надані їм в установленому законом порядку та прилеглу  територію  в належному санітарному стані, забезпечувати своєчасне прибирання, збір та вивізсміття.

Згідно з Правилами благоустрою населених пунктів Мологівської сільської ради, відсутність у підприємств, установ, організацій, підприємців, громадян, які мають у власності або користуванні приміщення,  житлові будинки, будівлі, споруди, земельні ділянки, договору на вивіз побутових відходів зі спеціалізованими організаціями відноситься до порушень цих Правил.

Відповідно до діючого Законодавства України, при виявленні фактів порушення Правил благоустрою,уповноважені на те особи,мають право складати протоколи, в яких фіксуватимуться дані порушення і на підставі яких буде відкриватись адміністративне  провадження.

Згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення правил у сфері благоустрою населених пунктів тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісім десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 340 до 1360 грн)  і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян(від 850 до 1700 грн).

 Тому, Мологівська сільська рада та адміністрація комунального підприємства   «Комфорт-Сервіс» попереджає мешканців громади та керівників підприємств, установ, організацій, а також приватних підприємців щодо необхідності укласти договір із комунальним підприємством на вивіз твердих побутових відходів. 

       Громадяни, юридичні особи та фізичні особи-підприємці, що не заключили договір на вивезення побутових відходів, можуть звернутися в КП «Комфорт-Сервіс» за адресою67751, Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Молога, вул. Кишинівська №221а, для укладення такого договору ( тел. 0975651615).

У разі ухилення, до порушників будуть застосовуватись заходи адміністративного характеру,  передбачені Законодавством України.

           Учні, студенти, пенсіонери, підприємці, керівники, жителі приватного сектору та багатоквартирних житлових будинків – не будьте байдужими, приєднуйтесь до спільної справи, адже чистота кожного населеного пункту починається з чистоти у власному подвір’ї, вулиці.    

           Турбота про чистоту і благоустрій – справа кожного мешканця.

           І варто пам’ятати, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять!

 

           З повагою, Мологівська сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь