Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«Виховна година на тему: «Твій біль, Україно, - Чорнобиль»

Дата: 28.04.2021 09:46
Кількість переглядів: 1345

«Виховна година на тему: «Твій біль, Україно, - Чорнобиль»

 

26 квітня 1986 року... Була весна – квітуча, напоєна запахами землі і нового життя. Ніхто не здогадувався, що ця весна назавжди чорними літерами буде вписана в історію нашого народу і людства, що про невелике місто Чорнобиль дізнається весь світ.

Пройшли роки відтоді як нічна зміна на Чорнобильській АЕС завершувала планове випробування перед зупинкою енергоблоку №4 на профілактичний ремонт. Події тієї ночі розписані по секундах, а наслідки цих секунд без перебільшення змінили світ.

Сьогодні виповнюється 35 років з моменту аварії на Чорнобильській АЕС, але її наслідки залишаються предметом обговорення світової наукової спільноти. За визначенням UNSCEAR і ВООЗ, Чорнобильська катастрофа віднесена до аварій ядерних об’єктів найвищого рівня.

З метою виховання почуття поваги і пам’яті до трагічних сторінок історії України, 27.04.2021 року для суб’єктів пробації Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області  проведена виховна година на тему: «Твій біль, Україно, - Чорнобиль».  Підоблікові вшанували пам’ять жертв катастрофи та ліквідаторів Чорнобильській АЕС хвилиною мовчання.

Низький уклін і довічна шана всім, хто брав участь у подоланні чорнобильського лиха, хто ціною власного життя подарував майбутнє всьому людству.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь