Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Профілактичний захід для суб’єктів пробації волонтером

Дата: 20.05.2021 16:45
Кількість переглядів: 984

Профілактичний захід для суб’єктів пробації волонтером.

 

                У системі засобів виправлення і ресоціалізації суб’єктів пробації важливе місце займає соціально-виховна робота. Така робота спрямована на формування та закріплення прагнення до заняття суспільно-корисною діяльністю, сумлінного ставлення до праці, дотримання вимог законів та інших прийнятих у суспільстві правил поведінки, підвищення їх загальноосвітнього і культурного рівнів

         20 травня 2021 року волонтером пробації Тетяною Волощук проведено захід для підоблікових Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області щодо запобігання вчинення повторних злочинів засудженими під час іспитового строку.

         Метою даного заходу є усвідомлення суб’єктами пробації цінностей людського життя, дотримання норм та правил у суспільстві, недопущення вчинення повторних злочинів чи насильства в сім’ї.

         У ході зустрічі волонтер пробації обговорила з учасниками основні причини скоєння правопорушень та як їх уникати у майбутньому.Ознайомила  із правовими наслідками, які чекають на них у разі скоєння повторних злочинів або адміністративних правопорушень. Основну увагу присутніх було зосереджено на важливості дотримання вимог чинного законодавства, особливо в період іспитового строку, загальноприйнятих правилах поведінки в суспільстві, та явищах, які є причиною більшості протиправних вчинків, зокрема зловживання алкоголем, наркоманія, небажання працювати тощо. Адже скоєння нових злочинів тягне за собою наслідки, які ламають життя і позбавляють щасливого майбутнього.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь