Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Білгород-Дністровським міськрайонним відділом філії Державної установи "Центр пробації" в Одеській області був проведений День відкритих дверей

Дата: 03.06.2021 10:11
Кількість переглядів: 639

Фото без опису«День відкритих дверей»

 

2 червня 2021 року Білгород-Дністровським міськрайонним відділом філії Державної установи "Центр пробації" в Одеській області був проведений День відкритих дверей  на який  завітали  студенти ІІІ курсу  Білгород-Дністровського економіко-правового коледжу. В ході презентації відділу студенти ознайомилися з діяльністю служби пробації, дізналися про види покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та з`ясували яким чином вони виконуються. Були наведені приклади, коли завдяки цілеспрямованій роботі, суб'єкти пробації ставали  на шлях виправлення, проходили курси лікування, знаходили роботу, отримували допомогу в оформлені документів.

         Також було зазначено,  що у  процесі виправлення засуджених допомагають громадські та державні організації, з якими укладено меморандуми про співпрацю. Особливу допомогу інспекторам в роботі з клієнтами пробації надають волонтери. Молоді було запропановано стати волонтером пробації,  та отримати життєвий досвід і практичні навички в допомозі ресоціалізації клієнтів пробації.

         Студенти жваво висловлювали свої враження від презентації та спілкування, задавали багато цікавих питань стосовно діяльності служби пробації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь