Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

П О В І Д О М Л Е Н Н Я про оприлюднення проекту містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку села Сухолужжя Білгород-Дністровського  району Одеської області

Дата: 16.07.2021 16:10
Кількість переглядів: 301

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

про оприлюднення

проекту містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку

села Сухолужжя Білгород-Дністровського  району Одеської області

 

 

1. З метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості у відповідності зі ст. 12 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» виконком Мологівської сільської ради повідомляє про початок процедури громадського обговорення містобудівної документації села Сухолужжя і звіту про стратегічну екологічну оцінку у складі:

а). Генеральний план села Сухолужжя, поєднаний з планом зонування території села та з детальним планом частини території села;

б). Звіт про стратегічну екологічну оцінку.

Містобудівна документація села Сухолужжя і звіт про стратегічну екологічну оцінку розроблена приватним підприємством «УКРПРОЕКТ НВУ», місто Білгород-Дністровський, кваліфікаційний сертифікат архітектора 001697 за рішеннями Мологівської сільської ради №20/779-VII від 12.07.2019.

2. Рішення про затвердження містобудівної документації села Сухолужжя прийматиме Мологівська сільська рада Білгород-Дністровського району Одеської області.

3.  Процедура громадського обговорення:

  • дата початку обговорення: .22 липня  2021 р.;
  • строк здійснення процедури:   30 днів;
  • способи участі громадськості: зауваження і пропозиції, надані в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді), громадські слухання;
  • інформацію по проекту містобудівної документації, звіт про стратегічну екологічну оцінку та екологічну інформацію, у тому числі пов’язану зі здоров’ям населення, що стосується проекту містобудівної документації, можна отримати за адресою: Мологівська сільська рада, вул. Кишинівська, 221А, с. Молога, БілгородДністровський р-н, Одеська обл. 67775, тел. (04849) 766-16, Е-mail: mologa_silrada@ukr.net  та на офіційному сайті Мологівської сільської ради в розділі "Документи".

4.  Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту містобудівної документації села Сухолужжя Білгород-Дністровського  району Одеської області відсутня.

5. Громадські слухання щодо розгляду проекту містобудівної документації та презентація відбудуться 25 серпня 2021 року о 15.00 годині у приміщенні сільської ради. Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій – землевпорядник сільської ради Малінська А.О.

                      

 

 

                   

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь