Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Профілактична робота з суб’єктами пробації.

Дата: 27.10.2021 10:58
Кількість переглядів: 2832

Профілактична робота з суб’єктами пробації.

26 жовтня 2021 року в приміщенні Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області старшим інспектором відділу Оленою Кузнецовою  проведено профілактичну бесіду з суб’єктами пробації на тему: «Моя відповідальність».

Старший інспектор нагадала засудженим про порядок та умови відбування покарання з випробуванням та  правовими наслідками, які чекають на них у разі скоєння повторних злочинів або адміністративних правопорушеньпід час іспитового строку.

Особливу увагу присутніх вона зосередилана відповідальностіза порушення правил карантину. З 18 жовтня на території Одеської області почали діяти карантинні обмеження «червоної» зони захворювання на COVID-19 і  співробітники правоохоронних органів мають право здійснювати рейди і перевіряти дотримання вимог Кабінету Міністрів в період карантину. За порушення правил карантину передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

В ході профілактичної бесіди суб’єктів пробації ознайомлено з основними положеннями постанови КМУ щодо нових обмежувальних заходів на період карантину. Рекомендовано дотримуватися правил особистої гігієни та у разі підвищення температури, появу кашлю і задишки звертатися за медичною допомогою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь