Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Резюме – необхідний атрибут шукача роботи

Дата: 10.02.2022 12:38
Кількість переглядів: 119

В сучасних умовах резюме стало обов’язковим атрибутом процесу працевлаштування претендента на робоче місце. Недаремно, існує така думка, від того як буде складене резюме залежить ваша кар’єра.

З метою формування навичок написання резюме та ефективного його використання під час пошуку роботи, фахівці відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості надають індивідуальні та групові консультації, у т.ч. у форматі онлайн. 9 лютого 2022 року відбувся онлайн-захід з циклу тренінгів з техніки пошуку роботи «Підготовка резюме».

Учасники семінару були ознайомлені з типами резюме, його структурою та  ключовими моментами складання. Проаналізувавши типові помилки при написанні цього важливого документу, слухачі відпрацювали навички як правильно написати резюме та оформити його ключові моменти. В ході обговорення дійшли важливого висновку, що резюме складається під конкретну вакансію. Звернули увагу на можливість створити резюме у персональному кабінеті шукача роботи на сайті ДСЗ, переглянули відео-інструкцію зі створення резюме на Освітньому порталі Державної служби зайнятості.

Правильно складене резюме - як мінімум приведе Вас на співбесіду, а як максимум — допоможе отримати роботу мрії Тож приєднуйтесь до пізнавальних вебінарів та отримайте консультації спеціалістів Білгород-Дністровського центру зайнятості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь