A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Звернення сільського голови

Дата: 02.03.2022 09:26
Кількість переглядів: 192

Шановні  мешканці  Мологівської  сільської  ради.

    За минулу добу в селах нашої  громади спокійно. На території  населених пунктів  Мологівської сільської ради як і на території всієї області,  діє  комендантська година  з 19:00 години  вечора  до 06:00 години  ранку. У цей час  заборонено  перебувати  на  вулиці  та  громадських  місцях  без спеціальних перепусток та посвідчень. Без особливої потреби  не полишайте  свої  домівки. Обмежте  пересування  вулицями  сіл.

      Я особисто, працівники сільської  ради та комунальні підприємства працюють в штатному режимі та роблять  усе можливе  для забезпечення життєдіяльності  громади.   Знаходимося  цілодобово на зв’язку.

       Мною,  разом  з  небайдужими  громадянами  наших  сіл,  задля  безпеки  мешканців, контролю  за дотриманням  комендантської  години, попередження  мародерства, виявлення  підозрілих осіб,  створені  та  цілодобово працюють  на території  нашої  громади загони  патрулювання.  Звертаюсь  до  всіх бажаючих,  долучайтесь.   Давайте  разом  робити  усе можливе  для  забезпечення  порядку в селах нашої громади.

        Прошу  Вас  зберігати  спокій  та  довіряти  тільки  перевіреним  офіційним джереламНе розганяйте  паніку. Не потрібно нікуди бігти! Зберіть всі необхідні документи та речі першої  необхідності  в одному місці.

      Також,  звертаюся  до  тих,  хто у такий важкий час, витрачає свої  таланти  на  написання  брудних, неправдивих  статей  та створення  таких же фотографій.  Чим займатися таким недостойним  ділом,  краще  б  прийшли  до тих, хто  цілодобово знаходиться на  блокпості,  в  окопах  і  охороняє  спокій  всіх  громадян  і  ваш спокій,  та запитали -  можливо їм  потрібна  допомога, а ще краще стали разом з ними, пліч-о-пліч.  Біля тих, хто  не  звертає  увагу  на погоду, на стан здоровя (з високою температурою) не покидають, не полишають, а продовжують охороняти.  А якщо у  Вас є питання до мене,  чекаю  Вас  в робочий час - в сільській раді, а в неробочий час - на території  громади  під час патрулювання.   

А такі як Ви-пісатєлі і продадуть Україну.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь