Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ БДЖОЛЯРСТВА

Дата: 10.02.2023 09:34
Кількість переглядів: 86

В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОМУ РАЙОНІ, В ХОДІ СПІЛЬНОЇ НАРАДИ РОЗГЛЯНУЛИ ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ БДЖОЛЯРСТВА

Cльський голова Олег НІМАЧУК взяв участь в нараді під головуванням в.о. голови-начальника Білгород-Дністровської районної државної (військової) адміністрації Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ.

Актуальні питання з дотримання ветеринарно-санітарних вимог при утриманні бджолопасік, безпеки бджіл при застосуванні засобів захисту рослин, огляд нормативних документів, які регламентують відносини бджолярів суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність в сфері вирощування сільськогосподарських культур, органів місцевого самоврядування і органів виконавчої влади та інші, не менш нагальні питання, були розглянуті під час спільної наради, яка відбулась 7 лютого поточного року в Білгород-Дністровській районній державній адміністрації, за участі представників районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області, управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області, суб’єктів господарювання, що займаються бджільництвом, громадських організацій бджолярів, суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність в сфері вирощування сільськогосподарських культур та головами громад.

Фото без описуРозвиток бджільництва в Білгород-Дністровському районі є важливим напрямком діяльності в агропромисловому виробництві, адже кількість нових ринків збуту цієї продукції впродовж останніх років росте в геометричній прогресії. Бджільництво також є важливим фактором розвитку рослинництва, садівництва, виноградарства - від вчасного та якісного запилення залежить зростання врожайності в рослинницькій галузі сільськогосподарського виробництва.

Після інформаційних доповідей фахівців Держпродспоживслужби, відбулось обговорення актуальних питань з розвитку бджільництва в районі та захисту бджолопасік учасниками зібрання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь