Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ БДЖОЛЯРСТВА

Дата: 10.02.2023 09:34
Кількість переглядів: 82

В БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОМУ РАЙОНІ, В ХОДІ СПІЛЬНОЇ НАРАДИ РОЗГЛЯНУЛИ ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ БДЖОЛЯРСТВА

Cльський голова Олег НІМАЧУК взяв участь в нараді під головуванням в.о. голови-начальника Білгород-Дністровської районної државної (військової) адміністрації Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ.

Актуальні питання з дотримання ветеринарно-санітарних вимог при утриманні бджолопасік, безпеки бджіл при застосуванні засобів захисту рослин, огляд нормативних документів, які регламентують відносини бджолярів суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність в сфері вирощування сільськогосподарських культур, органів місцевого самоврядування і органів виконавчої влади та інші, не менш нагальні питання, були розглянуті під час спільної наради, яка відбулась 7 лютого поточного року в Білгород-Дністровській районній державній адміністрації, за участі представників районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області, управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області, суб’єктів господарювання, що займаються бджільництвом, громадських організацій бджолярів, суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність в сфері вирощування сільськогосподарських культур та головами громад.

Фото без описуРозвиток бджільництва в Білгород-Дністровському районі є важливим напрямком діяльності в агропромисловому виробництві, адже кількість нових ринків збуту цієї продукції впродовж останніх років росте в геометричній прогресії. Бджільництво також є важливим фактором розвитку рослинництва, садівництва, виноградарства - від вчасного та якісного запилення залежить зростання врожайності в рослинницькій галузі сільськогосподарського виробництва.

Після інформаційних доповідей фахівців Держпродспоживслужби, відбулось обговорення актуальних питань з розвитку бджільництва в районі та захисту бджолопасік учасниками зібрання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь