Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки кризових ситуаціях

Дата: 03.10.2023 15:27
Кількість переглядів: 85

Діамант – це всього лише шматочок вугілля, який чудово впорався зі стресом.

 

 

В умовах сьогодення кожен із нас щоденно стикається з життєвими кризами. Для когось це просто задача, яка вимагає вирішення, а для інших це може бути проблема, яка викликає «стрес».  Хтось швидко відновлюється, а для когось потрібен час, а то й зовсім психологічна допомога, щоб подолати «стрес». Сьогодні важливо кожній людині навчитися опановувати стрес, тривогу, гнів, вміти піклуватися про себе та своє здоров’я.

Так в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» кар’єрний радник відділу кар’єрного консультування Оксана Долготер та консультант роботодавця відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Ольга Адам Білгород-Дністровської філії Одеського обласного центру зайнятості провели  тренінг «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях» для роботодавця ФОП «Урсу Валентина Іванівна» та його працівників з метою інформування про базові техніки самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях.  

Вправа на знайомство «Чарівний ящик» допомогла налаштувати присутніх на взаємодію та викликала позитивні емоції, якими учасники ділилися протягом тренінгу. Оговорили з присутніми, як виникає стрес,  реакції людини під час стресу та практично пропрацювали вправи на подолання стресу та вправи на надання первинної допомоги іншим.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь