Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Здобувати нову професію – легко, зручно та захопливо через освітні серіали «Дія.Освіта».

Дата: 26.10.2023 11:10
Кількість переглядів: 45

 

 

На зображенні може бути: 1 особа та текст«Дія.Освіта» – національна освітня платформа актуальних знань та навичок, що застосовує новітню технологію «едьютейнмент» («Edutainment»), засновану на принципі «навчання як гра / розвага». Тут кожен може безоплатно здобути важливі знання заради власного розвитку та успішної життєвої перспективи.

☝️Перший етап реалізації цієї загальнодержавної ініціативи – проєкт «Дія.Цифрова освіта» – було розпочато у 2020 році, і через рік вже понад 2,5 млн людей з початковими цифровими навичками або їх відсутністю покращили свій рівень.

✔️Наразі до реалізації загального проєкту «Дія.Освіта» залучено понад 200 освітніх продуктів, 3 тисячі тренерів, 5 тисяч освітних офлайн-хабів, а за останні місяці платформу відвідало понад 600 тисяч користувачів. Тепер велика мета «Дія.Освіта» – зробити прорив не тільки у цифрових знаннях, а й загалом у навичках та вміннях, що є актуальними та затребуваними у сучасному світі.

✅️«Дія.Освіта» заснована на ключових міжнародних поняттях сучасної освіти – «Lifelong learning» («навчання протягом усього життя»); «Upskilling / reskilling» («підвищення / зміна майстерності»); використання симуляторів та ІТ-студій; перевірка цифрової грамотності через комплексний тест «Цифрограм».

✔️Наразі на платформі «Дія.Освіта» розміщено понад 1 тисяча лекцій від провідних онлайн-шкіл та інститутів для дітей і дорослих. Усі лекції поділено на категорії «IT, бізнес і креатив», «Освіта для дітей», «Англійська мова» та «Саморозвиток», що містять тематичні серіали: «Базовий курс підприємця», «Бариста», «Дата-аналітик», «Дизайнер інтер’єру», «Майстер-бровист», «Пекар», «Режисер монтажу», «Флорист» та інші.

📄Отримання сертифікату щодо проходження будь-якого освітнього серіалу (для додавання його до свого резюме) просто потребує реєстрації на платформі «Дія.Освіта».

👇Переходьте за посиланням та реєструйтеся: https://osvita.diia.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь