Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Пожежна безпека та поведінка під час надзвичайних ситуацій

Дата: 12.12.2023 13:54
Кількість переглядів: 54

 

 

 

Фото без описуКількість загиблих і травмованих зростає кожного року. Що може бути страшніше за вогонь?.. Як вижити під час пожежі – це знання ціною в життя. Саме для цього, 12 грудня 2023 року заступником начальника Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Альоною Боболєвою спільно з провідним інспектором Білгород-Дністровського міськрайонного відділу   ГУ ДСНС в Одеській області капітаном цивільного захисту Баєвським Олександром Олександровичем проведена інформаційна бесіда на тему: «Пожежна безпека та поведінка під час надзвичайних ситуацій» для осіб міра покарання, яких не пов’язана з позбавленням волі. Метою заходу було запобігання пожеж, нещасних випадків та підвищення рівня обізнаності засуджених осіб.

Суб’єкти пробації   ознайомилися з причинами виникнення пожеж та правилами протипожежної безпеки, порядок дій у надзвичайних ситуаціях. Крім того,наголосили на мотивацію до безпечного способу життя, потребу в повсякденному дотриманні правил пожежної безпеки. Виховувати повагу до праці пожежників.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь