A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Освітянам Старокозацької та Шабівської ОТГ про активні програми зайнятості

Дата: 16.01.2024 13:08
Кількість переглядів: 41

Фото без опису

 

Особливої актуальності в умовах розбудови Нової української школи набуває підготовка фахівців освітньої галузі високої якості. Саме тому вкрай актуальним є пошук шляхів, форм, методів і засобів організації професійного розвитку сучасних вчителів. Активні програми  від служби зайнятості зараз як ніколи  актуальні для освітян.

11.01.2024 та 12.01.2024 в.о. директора Білгород-Дністровської філії Наталія Кавалєрова, начальник відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Альона Васильченко  та начальник відділу кар’єрного консультування Анастасія Земляна-Украінчук провели зустрічі з освітянами Шабівської та Старокозацької громад щодо активних програм зайнятості.

Відвідали КУ «Шабівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» , опорний навчальний заклад «Шабівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів», Шабівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, управління освіти культури, молоді та спорту Старокозацької сільської ради, де поспілкувалися з керівниками та працівниками стосовно умов отримання ваучера, напрямків навчання, особливу увагу приділили спеціальностям, пов’язаними з діяльністю у сфері освіти. Враховуючи реформування системи шкільного харчування, керівники отримали інформацію й стосовно неформального навчання  за професією «кухар»  та навчання за ваучером за цією  ж професією в Одеському ЦПТО ДСЗ.

            Фахівці служби зайнятості ознайомили освітян з дією Урядової програми, відповідно якої роботодавець, що працевлаштував людину з інвалідністю та підготував для неї робоче місце, має можливість отримати компенсацію вартості облаштування такого місця. Головна мета програми - посилити зацікавленість роботодавців до працевлаштування людей з інвалідністю і, в свою чергу, надати можливість обмежено придатним громадянам повернутися до активної зайнятості та соціалізуватися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь