A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Година спілкування.

Дата: 23.02.2024 14:58
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

 

24 лютого 2022 року – мабуть найважчий день в історії незалежної України. День, коли не просто почалась війна. День коли було зруйновано спокій і благодать на нашій землі. День, коли горіло і небо, і земля. В цей день Росія розпочала повномасштабне вторгнення до України по всій довжині спільного кордону.

22 лютого 2024 року з метою  формування почуття гордості й приналежності до незламного українського народу, який героїчно боронить власну державу,  глибокої пошани до загиблих героїв і вшанування їх світлої пам’яті працівники Публічної бібліотеки Білгород-Дністровської міської територіальної громади провели для підоблікових Білгород-Дністровського районного відділу пробації годину спілкування на тему «Вистояли – переможемо!» присвячену другій річниці вторгнення Росії на територію України.

Під час заходу учасникам нагадали про події 24 лютого, що об’єднали всіх українців і народ встав на боротьбу з окупантом. Армія України, Тероборона, звичайні люди стали на захист України об’єднавшись. Розгорнувся масштабний волонтерський рух, і на передову доставлялось військове спорядження, харчі, маскувальні сітки. Люди голими руками зупиняли ворога на вулиці. Повномасштабне вторгнення повністю змінило наше життя. Ми почали цінувати прості життєві цінності, радіти звичним буденним речам. А найголовніше – ми зрозуміли, якими славними є захисники та захисниці України. Адже вони захищають нашу Батьківщину самовіддано без сну і відпочинку, у нерівних та важких битвах. Сьогодні нам треба гартуватися, допомагати один одному та нашому війську. Не піддаватися провокаціям та чуткам, що розповсюджуються, із-за яких сіється злість, зневіра та брехня про нашу країну. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь