A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

З чого почати пошуки психолога?

Дата: 07.03.2024 14:00
Кількість переглядів: 25

На зображенні може бути: текст

З чого почати пошуки психолога? З двох речей. Перша – усвідомлення того, що психолог – не чарівник, і питання, які ви маєте до нього, не зникнуть за помахом палички. Робота з терапевтом – це насамперед робота над собою, яка вимагатиме часу та зусиль.

Друга важлива річ – розуміння, який саме спеціаліст вам потрібен:

💭 сімейний психолог допоможе розплутати складні стосунки в родині, з’ясувати, чому виникають конфлікти з коханою людиною;

💭 дитячий або підлітковий – виявить проблеми дитини, допоможе пройти перехідний період дорослішання, налагодити стосунки з однолітками тощо;

💭 особистий психолог допоможе здолати ваші страхи й хвилювання, знайде причини їхнього виникнення, навчить приймати й проживати емоції.

Якщо навпроти обох пунктів можемо впевнено поставити ✅, час вирушати на пошуки «свого фахівця».

Поради, де шукати та на що звернути увагу, створено «Фонд Маша» у співпраці з Всеукраїнською програмою ментального здоров’я «Ти як?» 🙌🏻

Отримуйте більше порад, як зберегти ментальне здоровʼя під час війни – http://howareu.com.

#тияк #mentalhealth #психічнездоровя #bezbariernist

На зображенні може бути: текст «#1 #1 освіта нколи не бийтеся питати про освіту психолога, просить показати диплом та сертифкати про пдвищення квалфкац. це перший спосиб убезпечити себе та дитину вi̇д неяксной послуги. базово психолог мае мати державну освіту рівня "бакалавр">. перевагою буде додаткова освi̇та в одному 3 психотерапевтичних напрямкв.»

На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: текст «#3 як пдготуватися та зрозумти, що фахвець вам пдходить перша сесія буде найбльш ефективною, якщо ви складете перелк проблем, якi̇ вас турбують, та надшлете ix спецалсту ще на етапi̇ обговорення ваших майбутних зустрчей. →це допоможе вам краще структурувати ваш запит та прояснити, чи працюе цей фахвець 3 конкретними темами.»

На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: текст «спецалзована допомога He варто боятись звертатися до дитячого чи дорослого психатра. консультация та медикаментозне лкування не вирок, a пдтримка. наше психичне здоров' це широкий спектр станi̇в та функцонування психики, iB певний момент щось може йти не так, ми можемо мати певнi̇ розлади як наслдок пережитих подй. проте це не означае, що ми не можемо це виправити бути здоровими. вберег чинеповноцнногофункцонування. чинеповноц нного»

На зображенні може бути: текст «дитячи психологи зг°дно iз законодавством украïни, психологчна допомога дтям надаеться за згодою батькi̇в. якщо запит дитини пов язаний iз загальними психологчними труднощами, ви можете проговорити IX на окремий ceciï 3 психологом, псля чого познайомити фахивця 3 дитиною. якщо запит стосуеться проблем чи труднощв розвитку варто звернутися до спецалзованих психологв (нейропсихолога, логопеда-дефектолога логопеда- тощо).»

На зображенні може бути: текст

Можливо, це зображення (текст)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь