Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Долучайтесь до проєкту "Закриємо небо Одещини"

Дата: 20.05.2024 15:39
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

Благодійною організацією «Благодійний фонд» «Разом для України» реалізується проєкт «Закриємо небо Одещини». В рамках реалізації проєкту відкрито збір на 6 млн. грн.

Дізнатися детальну інформацію про проект та задонатити на нього можна за посиланням - https://www.razomforukraine.org/ua/close-odessa-sky/

🔰 Мета проекту – збір коштів на засоби для захисту цивільної інфраструктури (10 комплексів з лазерними прожекторами + додаткова гарнітура), які підвищують видимість БпЛА та можливість їхнього знищення.

Маючи такі комплекси в достатній кількості, мобільні групи ППО зможуть швидше виявляти та знищувати цілі, запобігаючи нищівним ворожим ударам по цивільній інфраструктурі Одещини.

Реалізуючи проєкт БО «БФ» «Разом для України» вже здійснено наступні кроки: відкрито спеціальний субрахунок для збору коштів виключно на даний проєкт, придбано й передано військовим перші прожектори, зарядні станції, телекомунікаційні комплекси та планшети на суму 538 000 грн. Спільно з військовими протестовано ефективність роботи комплексів із лазерними прожекторами.

Підтримаємо ініціативу разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь