Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!!!

Дата: 27.06.2024 11:25
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

 

Українська Конституція – спадкоємиця ідей та принципів, закладених протягом тисячоліття у зводі законів «Руської Правди» Ярослава Мудрого, «Договорах і Постановленнях Прав і вольностей Війська Запорозького» Пилипа Орлика й Статуті про державний устрій, права і вільності УНР.  Основний документ країни був ухвалений Верховною Радою вночі проти 28 червня 1996-го – на п'ятий рік після проголошення незалежності України. Після майже доби безперервної роботи у сесійній залі народні депутати таки ухвалили документ 315 голосами. Того ж дня Конституція України набула чинності.

Конституція – це ядро правової системи, на якому ґрунтується сьогодення і відбувається майбутнє Української держави та її народу. Цей документ є основою для розвитку та зміцнення демократичних, соціальних та правових принципів розбудови нашого суспільства, де людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються найвищою соціальною цінністю.

День Конституції України – державне свято, яке відзначається щорічно у день прийняття документу.

Так, в рамках національно-патріотичного виховання до рідної неньки та її цінностей, з суб'єктами пробації, що скоїли злочини проти основ національної безпеки України, 26 червня 2024 року проведено виховний захід до Дня Конституції України. Метою заходу було усвідомленого виховання в собі глибоких почуттів любові до рідної країни, мови, традицій, культури, а саме головне – бути  патріотом своєї Батьківщини.  Також модератором кіноклубу  Ольгою Городецька, за підтримки мережі DOCU/CLUB була продемонстрована документальна стрічка українського кінорежисера Сергія Лисенка «Мир».

В цей святковий день, давайте об'єднаймось і продовжимо писати історію нашої громади, нашої країни разом. Давайте залишимось вірними цінностям, визначеним у Конституції, і будемо працювати над будівництвом сильної, справедливої та процвітаючої України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь