Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«Поміркуй! Зваж! Прийми вірне рішення!»

Дата: 04.07.2024 10:58
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

 

Звідки бере початок будь-яка залежність: алкогольна, наркотична і як розпізнати її симптоми? Як вистояти сім’ям, які зіткнулися з різними залежностями та співзалежностями? Дані актуальні питання були розглянуті в процесі інтерактивного  тренінгу на тему: «Поміркуй! Зваж! Прийми вірне рішення!», який 04 липня 2024 року був проведений заступником начальника Білгород-Дністровського районного відділу філії  Державної установи «Центр пробації» в Одеські області Альоною Боболєвою для осіб міра покарання, яких не пов’язана з позбавленням волі.

Метою заходу було формувати розуміння у підоблікових необхідності дбати про своє здоров’я, берегти його, вчитися бути здоровим і вести здоровий спосіб життя.

Вході тренінгового заняття за допомогою методу «мозковий штурм» було розглянуто поняття «наркотики», «алкоголь». Учасники заходу самостійно давали визначення, пропонуючи свій варіант продовження речення: «Для мене наркотики це…»; за допомогою настільних профілактичних ігор «Що я знаю про наркотики», «Фото - фішка», «Крок за кроком» поглиблювали знання про наслідки, способи уникнення наркотичної залежності. Під час рефлексії суб’єкти пробації зазначали, що тренінг був дуже інформативним, цікавим, змусив замислитись над однією з глобальних проблем людства – залежність від психоактивних речовин. Крім того, підоблікові переглянули соціальний ролик даної тематики «Здоровий спосіб життя».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь