Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

«Сімейні цінності»

Дата: 15.07.2024 16:47
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

 

Сім'я та сімейні цінності – це найважливіший фундамент, на якому будується життя будь-якої людини. Формування особистості починається саме у сім'ї.

З метою підвищення статусу родинно – сімейного виховання, сприяння в побудові близьких емоційних зв’язків між членами родини, 09 та 11 липня 2024 року заступником начальника Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області Альоною Боболєвою був проведений виховний захід на тему: «Сімейні цінності» для осіб міра покарання, яких не пов’язана з позбавленням волі. До групового заходу були запрошенні представники Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб Юлія Вороніна та Оксана Козян.

Представники Центру  сформулювали для слухачів поняття про сімейне виховання та сімейні цінності. Проговорили про почуття відповідальності перед сім'єю та правильні взаємини в родині. Обговорили  важливість виконання рольових позицій у сім'ї і осмислення сімейних цінностей. Учасники заходу поділились своїми сімейними традиціями.

          Заступник начальника служби пробації акцентувала увагу підоблікових на тому, що серед найважливіших сімейних цінностей є повага, вірність, турбота, злагода, взаємовиручка. Це ті речі, які визначають сім'ю як групу найближчих і найдорожчих серцю людей. Згуртуванню та зміцненню сім'ї сприяють традиції. У кожній сім'ї вони різні, але виконують одну й ту саму функцію.

          Крім того, в рамках співпраці Мережі DOCU/CLUB в кіноклубі медіа просвіти з прав людини DocudaysUA, суб’єктам пробації було  продемонстровано документальну стрічку режисерки Катрінс Філп  «Щось прекрасне лишилось позаду». Після перегляду відвідувачі мали змогу взяти участь у обговоренні стрічки, поділитись своїми враженнями.

Сімейні цінності – найважливіша складова, основа виховання та становлення особистості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь