Мологівська сільська рада об'єднана територіальна громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Білгород-Дністровська філія Одеського обласного центру зайнятості

Ризики нелегальної трудової міграції

Ризики стати жертвою експлуатації за кордоном зростають. Наші співгромадяни, рятуючи своє життя, подекуди виїжджають без відповідно оформлених документів, а після прибуття в іншу країну не достатнім чином обізнані про необхідність постановки на консульський облік. Така ситуація виступає передумовою до потрапляння в ситуації торгівлі людьми під час працевлаштування, пошуку житла та пересування. 01.08.2023 року кар’єрним радником відділу кар’єрного консультування Білгород-Дністровської філії Одеського ОЦЗ Оксаною Долготер сумісно з фахівцями із соціальної роботи Білгород-Дністровського міського центру соціальних служб було проведено семінар для громадян присвячений Всесвітньому дню протидії торгівлі людьми. Фахівець центру соціальних служб ознайомила присутніх з поняттям «торгівля людьми». Розповіла, що саме може стати метою торгівлі людьми (трудова експлуатація; примусове жебрацтво; примусове втягнення у злочинну діяльність; продаж дитини; сурогатне материнство). Оговорили основні кроки, як не потрапити у такі «пастки», а якщо вже сталася біда, то як правильно діяти. Вона неодноразово наголосила, що кожна людина має право   та можете отримати допомогу від державних установ та міжнародних організацій - це законні інструменти, аби захистити себе, своїх близьких чи друзів від ризиків потрапити в ситуацію торгівлі людьми.  Кар’єрний радник звернула увагу громадян, що офіційна зайнятість є важливим фактором в забезпеченні нашого майбутнього. Служба зайнятості допоможе у пошуку постійної або тимчасової роботи, надасть можливість навчання та підвищення кваліфікація, зорієнтує у започаткуванні власної справи. Тож, закликаємо вас шукати роботу та працювати в Україні.

18:21:31 03.08.2023

Вдале працевлаштування після професійного навчання

У зв’язку з постійними змінами на ринку праці, економічною ситуацією, послуга професійне навчання за сприяння державної служби зайнятості, які ніколи, стає пріоритетною та актуальною для наших клієнтів.

15:49:17 13.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь